Cartel en el que se promociona el hacerse socio de la asociación del Mercat del Riurau

Col·labora, fes-te soci

Formar part de l’Associació Sociocultural Mercat del RiuRau és una manera de participar que ajuda l’entitat econòmicament i suposa un gran suport social a l’hora de mantindre les nostres activitats. El cost actual és de 30 euros/any.

Volem que es transforme el nostre voltant, des del territori fins a la gent que hi viu. És per això que necessitem la teua col·laboració.

Formulari d'inscripció

Tipus aportació

Done el permís perquè l'Associació Mercat del Riurau gire el rebut bancari corresponent a la meva quota d'associat/da anualment. En qualsevol moment podràs donar-te de baixa enviant un correu electrònic a administracio@mercatdelriurau.org

¿Vols rebre per correu electrònic informació relacionada amb l'associació, la producció agrària ecològica, la sobirania alimentària, l'autosuficiència, les energies renovables, la biodiversitat agrària, i també altres temes? Si acceptes, l’Associació Sociocultural del Riurau amb CIF G-54865969 i adreça a la Plaça del Poble, 2 de Jesús Pobre introduirà les teves dades a la seua base de dades. Pots anul·lar la teva subscripció en qualsevol moment enviant un missatge a administracio@riurau.org

1 + 3 =

Opcions de pagament
notes del soci

Aportació lliure

També pots fer una transferència al nostre compte del Sabadell ES23 0081 1182 8500 0119 5230
Envia’ns còpia al  administració@mercatdelriurau.org

Les dades que aquí ens dones les utilitzarem per gestionar la inscripció a l’Associació Sociocultural del Riurau, per enviar-te informació sobre les activitats i l’evolució de l’associació i perquè pugues estar al dia dels seus serveis. Pots llegir la nostra política de privacitat a www.mercatdelriurau.org des d’on també podràs instar qualsevol modificació, d’igual manera que adreçan-te a nostra adreça postal.