Objectius

Els objectius principals de l’associació son els següents:

1. Impulsar l’economia local, tot fomentant uns valors que beneficien el bé comú. El Mercat promou el consum de productes de proximitat, minimitzant l’impacte ambiental i afavorint el desenvolupament sostenible de la comunitat.

2. Donar suport, formar i ajudar a comercialitzar els productes de tots aquells que creuen en aquesta filosofia. Defensar la nostra cultura cuidant el territori, tradicions i costums. Això inclou la preservació de les tècniques de cultiu tradicionals i la promoció de la gastronomía local

3. Ser agents dinamitzadors en la tasca d’incorporar jóvens a una agricultura que ens aporte aliments de qualitat i una vida saludable. L’associació treballa per inspirar les noves generacions a veure l’agricultura com una opció de futur viable i atractiva.

Se puede ver un grupo de gente sentada mientras les explican cómo se hace el trigo y cómo se cultiva. Expliquem els Objectius del mercat.

Aquesta filosofia de mercat no només contribueix a la sotenibilitat económica, sinó també a la preservació de la identitat cultural i al benestar social de la comunitat. Així, el Mercat del Riurau es converteix en un espai de trobada, intercanvi i creixement per a tots els participants.