Política de confidencialidad

 

Protecció de dades

Informació Bàsica sobre Protecció de Dades
Responsable: Associació Sociocultural Mercat del Riurau
Finalitat: Enviament de comunicacions informatives i/o comercials sobre serveis i productes.
Legitimació: Consentiment de l’interessat.
Destinataris: Estan previstes cessions de dades a: Tercers països.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i eliminar les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional, que pot exercir dirigint-se en la direcció del responsable del tractament
Procedència: El propi interessat.
Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en les següents pàgines.

Qui és el responsable del tractament de les seues dades?

Identitat: Associació sociocultural del Riurau.  NIF.- G- 54865969

Adreça : Plaça del Poble,2, 03749 Jesús Pobre

Telèfon: 629 65 88 99

Correu electrònic:  administració@mercatdelriurau.org

Amb quina finalitat tractem les seues dades personals?

En Associació sociocultural del Riurau tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar l’enviament de comunicacions informatives i/o comercials sobre els nostres productes i/o serveis.

Quant temps mantindrem les seues dades?

Les dades es conservaran mentres es mantinga la relació comercial, i si cal, durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals.

Quina és la legitimació per al tractament de les seues dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seues dades:

Consentiment de l’interessat: Enviament de comunicacions informatives i / o comercials del seu interès.

A quins destinataris es comunicaran les seues dades?

Les dades es comunicaran als següents destinataris:

Tercers països.

Fem transferències de dades a tercers països?

Estan previstes les següents transferències de dades a tercers països:

*Mailchimp, amb la finalitat d’Enviament de comunicacions informatives i / o comercials i recepció de *newsletters. La garantia per a aquesta transferència s’ha establit a través de: Consentiment explícit de l’interessat. Pots consultar informació addicional en la següent URL.

Quins són els teus drets quan ens facilites les teues dades?

Qualsevol persona té dret a obtindre confirmació de Associació sociocultural del Riurau. si està tractant dades personals que el puguen afectar.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seues dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seua supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguen necessaris per a les finalitats que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades, i en aquest cas únicament els mantindrem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seua situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seues dades. En aquest cas Associació sociocultural del Riurau. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o per l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vosté podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera:

Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció del responsable de tractament.
Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecte la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seua retirada.
En cas que senta vulnerats els seus drets quant a la protecció de les seues dades personals, especialment quan no haja obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

COM HEM OBTINGUT LES SEUES DADES?

Les dades personals que tractem en Associacio sociocultural del Riurau del propi interessat.

Les categories de dades que es tracten són:

Dades identificatives
Adreces postals i electròniques
Informació comercial
No es tractaran categories especials de dades personals (són aquelles dades que revelen l’origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l’afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques dirigides a identificar de manera unívoca a una persona física , dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o a l’orientació sexual d’una persona física).