El passat mes de febrer l’Associació sociocultural del riurau va ser convidada a participar en la jornada “Producció i consum responsables. Caminant cap a la sostenibilitat”, que es va celebrar a Xàtiva (La Costera) i que està emmarcada en el projecte #InSostenible, cofinançat per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Cooperació i Solidaritat.

Reunión analizando el Mercat del Riurau como modelo de proyecto sostenible

La jornada va abordar les iniciatives realitzades amb l’ODS 12: producció i consum responsable sostenibilitat, agricultura, turisme, comerç just, promoció del comerç local… I vam poderm escoltar l’experiència i coneixements dels diferents projectes que es van presentar.

Un d’estos projectes va ser el del Mercat del riurau per a la qual cosa vàrios membres de l’associació van estar presents i van poder intervindre per a explica l’origen del mercat i com ha sigut possible la seua viabilitat. A més van recordar la necessitat de la implicació de la gent com a socis per a que tant el Mercat del riurau com el projecte del Blat de la Marina siguen possibles.

Reunión analizando el Mercat del Riurau como modelo de proyecto sostenible

A la jornada, també es va projectar el documental 🎥 “El Mercat del Riurau” i vam comptar amb la presència del director i realitzador Josete Gayá.