Participa al Mercat del Riurau

 

Tràmits per a la sol·licitud d’un lloc en el nostre mercat.

Cal enviar un correu electrònic a mercatdelriurau@gmail.com, indicant qui eres, on tens l’obrador o taller i fotos dels teus productes. Ací pots descarregar-te la documentació a emplenar, la fitxa de dades, la declaració responsable i si els teus productes són d’alimentació has d’aportar el teu registre sanitari o si eres agricultor el teu llibre de camp (si no ho tens nosaltres t’ajudem a confeccionar un). Amb totes aquestes dades ens posarem en contacte amb tu per a valorar l’entrada en el mercat.

Trámites para la solicitud de un puesto en nuestro mercado.

Hay que enviar un correo electrónico a mercatdelriurau@gmail.com, indicando quien eres, dónde tienes el obrador o taller y fotos de tus productos. Aquí puedes descargarte la documentación a cumplimentar, la ficha de datos, la declaración responsable y si tus productos son de alimentación debes aportar tu registro sanitario o si eres agricultor tu libro de campo (si no lo tienes nosotros te ayudamos a confeccionar uno). Con todos estos datos nos pondremos en contacto contigo para valorar la entrada en el mercat.

Adjuntem també altres documents amb els requisits mínims que ha de tindre la teua parada per a poder participar, el reglament intern del mercat, la normativa sanitària si la teua parada és de productes elaborats o productes de la terra, la campanya d’eliminació de plàstics i la informació sobre material, els horaris de muntatge…
Al mercat disposem d’una parada d’informació on pots consultar qualsevol dubte que tinguis a l’respecte de la teva participació en el mercat.